Schema

Jaja, har ingen bild på mitt schema men.. jag blir lite orolig.. Haha jag ska inte ha någon matte alls det här året. Så just nu så har jag somvorgon till 12 måndag, Fredag och är ledig på Torsdagar? slutar tidigt på Tisdagar? jag måste kolla upp dethär. haha :P

glass i stor lass

Japp japp, har just smällt i mig en tallrik med glass. Himla gott! 
Älskar min outfit idag. Den består av ett par leggings ett linne och mina goa tjocksockar;) loov it!
Längtar inte så himla mycke till skolan i morgon faktiskt, ska bli kul att träffa mina godingar och så där men efter första dagen så lär allt gå tillbaka till det vanliga igen.

Full fräs

Vaknade 07:00 i morse, Egentligen så vare Janne som skulle vakna och kliva upp den tiden. Men av reaktion så flög jag på telefonen och stängde av det. Så Janne lilla stämplade in 07:59 på jobbet i morse :p haha Men då jag lix var vaken så tyckte jag inte att det var lönt att somna om, så jag satte på hela serien av "Full Fräs". Och efter några sms så var jag klar vaken. Ganska skönt att bara ta det lungt så här sista dagen på sommarlovet.
Det blir väl att se någon film till sen packa en väska och börja bege sig till lägenheten. Eller om jag ska sova i Torris inatt och ta bilen i morgon bitti, får se hur jag gör. För i vilket fall som helst så lär jag ju inte vara trött i morgon:) hare fint

hemma igen

Denna lilla kille blev i Söndags döpt till Tim Stefan Andersson:)

trött slut & liten

Som rubriken lyder, "trött slut & liten" Har sovit som en ostkrock inatt.
Ska kanske jobba inatt? å jag orkar bara inte, känner mig helt slut körd i kroppen.. å jag som skulle vila upp mig innan skolan börja. Jo bra Börje! tror att det jag har missat under tiden jag har jobbat har jag försökt ta igen under veckan:p å det har väl gått så däär :p
Sen så har jag börjat måsta dricka laktosfri mjölk? ;o harregud. Det blir ju ingen riktig oboy då! 
Men men:) (Du gör mig i alla fall glad:))

skön dag

Det enda vettiga jag har gjort idag är att jag körde Mor och Bror till Nordmaling i morse å att jag har hämtat brorsan i Hörnsjö, ätit middag. Annars har jag legat helt utslagen i sängen. Tven å dvdn har fått gått rikitgt varmt idag:p

ooa hela natten

kommer jag inte att palla, men låten är taggande. I morgon åker jag och min kära Mor till Vännäs för att hämta nycklarna sen börjar flytten. På Lördag eftermiddag då vi förhoppningsvis är klara så blåser jag och Janne upp till Skellefte för att spendera Lördags kvällen hemma hos Erika och Stefan och sen på Söndagen i Kyrkan, lilla tim skall döpas:) kulkul! Sen tillbaka till Vännäs för att spendera kvällen med Marcus och Tobias i lägenheten, det känns faktiskt himla bra att jag ska bo med två killar. Från början så kunde jag lika gärna bo hemma, men eftersom att det är så mycke praktik osv så kan det vara skönt att bo nära där det finns bussförbindelse. Å jag tror också att det är mycke lättare att bo med två killar än med två tjejer? jag vet inte.. men det lär ju visa sig. Ska ju bara bo där i 10 månader och om jag får fast jobb där jag nu extra jobbar så kommer jag att flytta till Nordmaling:) mkt bra mkt bra.
Idag så känner jag mig mest bara seg, klev upp vid nio för att fara till Nordmaling med Mor och Bror å göra bort några ärenden, Istället för att köra så ville jag bara lägga mig i baksätet och sova.. så jag tror att jag ska ta mig en liten tupplur snart.
Gjorde om bloggen lite gran, var så sjukt less på min gamla design..Man orkar ju inte hålla på och skriva då man är så less på grejerna. :p jaja hare gött!

Mys

Kom precis ut ur duschen då Janne rullar in på gården med en herrejösses godis påse som bara är till mig:) 
gott luktar det i min ny bäddade säng också, älskar att jag har rött och svart vit prickigt i sängen:) nu blire en film.

hejhopp

Hallå i stugan, fyfarao vad sprängd jag ääärr. Nu blir det att vara hemma och varva ner innan skolan börjar. Ska jobba denna vecka ut sen så flyttar vi till lägenheten i Vännäs, lite roligt att det är Kevins gamla. Det blir nog bra det. Dragit på mig en telefon har jag också gjort, rätt så nöjd. fick den 895kr billigare i alla fall;) inte helt fel.
Å sen vet jag inte om jag har så mycke mer att berätta, att dom sista veckorna har för det mesta bara rockat så jag är rätt så nöjd med min sommar:)
Var in till stan i veckan för att få fota mitt ärr som jag  har på knäet så jag håller på att skriva typ en (rapport??) eller nått som ska skickas in till trygghansa:)
Två bilder från förra helgen, det tar sånn tid å ladda upp så det bli ba dom här:P haha

RSS 2.0