2012-01-31

Det blev ju ett tränings pass igår, har ingen träningsverk idag men jag känner mig mör i hela kroppen. Just nu skulle jag vilja äta upp en sånn där lyxig skål fylld med apelsin klyftor som Kalle ibland brukar göra... det bara vattnas i munnen när jag tänker på det, och inte skjutton blev det bättre när Tina nyss satt och trykte i sin en hel Apelsin. 
Har just gjort ett prov i rättkundskap i alla fall, får väl höra nästa Tisdag hur det har gått. Kändes halv bra. Lunch och sen en lektion med Raigner kvar efter det så blir det hem och slänga sig på sängen vänta tills klockan blir ungefär halv fyra och sen åka in till stan :)

2012-01-30

Saknar mest bara min goding idag. Skulle mest av allt bara vilja ligga hemma i sängen och mysa med han hela dagen. Men det är och blir ju inte alltid riktigt som man vill. Är ledig från skolan idag igen! Våran lektion blev flyttat från klockan 10 idag till 14, och jag skall vara hos läkaren klockan 15 så det gick ju inte så bra. Less på dom här dagarna där vi bara har typ en lektion, man planerar ju inte att man ska sitta i skolan hela dagen om man bara har en lektion på morgonen, Men det verkar ju inte lärarna vilja förstå.

2012-01-29

Igår när jag hade jobbat klart så åkte jag hem till mina föräldrar en sväng, gjorde dom lite galna, tvingade dom till att ge mig lite uppmärksamhet. Åt middag där och sen vid fem tiden då Kalle hade kommit hem så for jag till Hörnsjö för att hämta upp honom för att sen fara och hälsa på min bästaste Carro, satt där och surrade ett tag sen for vi hem och svirrade om till badkläder och begav oss till Robin där det skulle badas badtunna, nån öl fick man väl i sig också :) Idag, just nu så sitter jag i myskläder på Kalles säng och mest bara känner lugnet medans Kalle och ligan är ute och kör skoter. Hoppas ni alla har haft en bra helg!

2012-01-28

Var på bio med Kalle igår och vi såg hamilton, filmen var bra men inte lika bra som jag trodde att den skulle vara. Efter allt prat man har hört från andra. Men men det blev en super kvällen med massa godis och popcorn. Nu ska jag kliva upp och göra mig klar för att fara och jobba. Längta efter hjärtat lite som är på väg mot Luleå :)

älskade fredag

Slutade klockan 11:20 idag. Så då tog jag bilen och åkte hem till Hummelholm. Har sen dess bara suttit i soffan och latat på. Jobbar i morgon 10-14 inte så farligt jobbigt, men det kändes himla drygt. Så det blir inge krogen ikväll för min del. Men det gör ingen ting för jag ser fram imot en himla mysig kväll, ska på bio med hjärtat = en bra film med världens bästa och massa popcorn =D det kan inte bli bättre.

ledig idag

Är ledig från skolan idag, fick fixa till mitt schema igår och då fick jag två dagars ledigt varje vecka denna termin i alla fall. Så det känns ju himla skönt. Känns som att det var min tur att på ett slappt schema. 
Idag så har det inte blivit mycket gjort, vaknat ätit nå frukost och tagit mig en dusch. Längtar hur mycke som helst till att klockan ska bli halv 5 satt jag får träffa min älskling. Och sen blir det väl mest troligen nån träning ikväll, vi har legat lite på latsidan så det har inte blivit så många kvällar i veckan :p mene, jag klagar inte :)

2012-01-25

Men vilket flyt man har, Eller inte alls! Vad hände? 
Sitter på skolan nu i alla fall, verkar vara försten hit. Hoppas som skjutton att den här skoldagen snart är över och hoppas som tusan att jag är ledig i morgon, skulle vara gött gött. Träningsvärk som attan har jag med och det kommer ju nog säkert inte att bli bättre efter kvällen träning? noo. 
Vad glad jag låter, hej å hå, hej då!

(Jag är inte dum, jag är heller inte blind, och jag vet mer än vad du tror)

2012-01-23

Ledig idag, ungefär typ. Så idag blir det inte många knop gjorda. Ska göra bort lite läxa och sedan bege mig mot staden. Träning ikväll :)

2012-01-20

Fredag idag, himla skönt. Och jag jobbar inte i helgen så det känns himla lungt och skönt :) 
Har dock typ träningsvärk idag eller vad jag nu ska kalla det för, efter Kalle hade gjort klart sin cykeltur igår så var jag ju tvungen att prova och därmed göra lika mycke som han gjorde :p hehe lyckades jue! Sen blev det fika en dusch och sen hopp i säng. Är himla trött idag, men får hoppas på att hjärtat bjuder på en sovmorgon i morron :p om man har tur.

2012-01-19

Jajjemänsan, nu har man slagit sig ner i fotöljen och har datorn i knät, tittar på Adam live och skrattar lite granna åt hjärtat som kom på att han skulle sätta sig på trampcykeln. 
I morgon så blir det skola igen, efter en hel dags ledighet. Men det känns ganska världelöst att kliva upp och fara till skolan för en enda lektion. men men nu när skolan själv bestämmer när man ska bli av med studiebidraget och inakorderingsbidraget så är det väl bäst att man he dit sig. Sen hade jag väl inte så mycket mer att säga, åt en french idag (; hehe och snart så är det helg! :D

Lite att göra

Har väl ungerfär sprungit runt och sett ut så här hela dagen. Himla skönt att få vara ledig o ch bara få sova igen sig. Fast efter ett tag så får man ju som ganska lite att göra, så jag passade på att göra om bloggen lite gran. Inte så mycket nya bilder kanske men var mkt less på den gamla headern jag hadde. Nu ska jag slänga mig i duschen göra nå hårinpackning och grejer sen blir det att bege sig mot staden för att hämta upp Kalle. Om ni inte ser någon skillnad på designen så tryck F5 :)

2012-01-19

Igår när vi kom hem från staden så hade det kommit ett litet paket i brevlådan. Min kamera :D 
Jag ville ju ha en likadan kamera som innan, röd och fin så det fixade älsklingen.

tatto nr 2 på g.

Nu är det bara att boka tiden när den skall göras. Ska bara övertala min lill pojkvän till att gå med på det (;

Stressig morgon?

Hade en liten galen pojkvän i morse, mene det gör ingen ting. Tyck om han lika mycke endå :p haha 
Näe, men vi var lite sen där på morgonkvisten för det gick väldigt trögt att kliva upp. Åssa hade ju typ bromsarna frysit fast på bilen åsså hade ju jag gjort värdens bästa parkering kvällen innan så vi körde som fast lite gran också. hehee förlåt :p Mene det gick ju bra, han tog sig till jobbet i alla fall och jag lyckades tanka bilen helt själv också :p Det är ju läskigt att tanka själv i stan när man i vanliga fall aldrig tankar där, man vet ju inte vilka knappar man ska trycka på och gör man fel så piper det och lever om över allt. Sen så, eller förut så fick jag typ inte ens igen tanklocket på Kalles bil (paniken) när man stod där. Mene det gick ju bra, Fan vad duktigt jag är! hehe Fick äta en french till frukost också, göttii! (; 
Får väl se nu då om jag har någon fler lektion idag, verkar inte som att det finns någon lärare som vill ha oss.

Jag bor i hörnsjö

Haha jaa, vad stressad man kan bli. Egentligen så bor jag nu i Hörnsjö med hjärtat, men i mitt huvud så bor jag både i Hummelholm, Hörnsjö och Vännäs man typ stressar sönder hjärnan utan att man tänker på det. Meenee lugn nu. heheheee
Sitter på sista lektionen nu i alla fall, och den lär ju snart vara slut för här fanns det inte så mycket att göra. Då blir det att åka hem till Hörnsjö, haha 
Kalle har beställt efter en ny kamera till mig nu också efter det som hände på Nyår så den kommer förhoppningsvis att komma hem till brevlådan nu i veckan. Ledig på Torsdag :D

En vit helg

yesyes, ligger i Kalles säng och glor på lite tv medans galningen är ute och kör skoter :) 
Har varit helt nyktert i helgen, och jag jobbade ju igår så det var faktiskt ganska skönt att komma pigg å vaken till jobbet :p Patric var på semester så jag och Maggi hade en rätt så skön dag,lagomt med folk och vi kunde stänga precis vid 2 :) Sen så blev det en himla skön kväll med Hjärtat!

Fredag den 13è

Japp, då har man nyss vaknat till liv då fast önskade att jag hade kunnit sova fram till tolv eller nått sånt där, men det gick ju inte för sig.
Idag äre fredag den 13é så med den otur som jag oftast har så är det nog bäst att jag håller mig inne hela dan.
Fast ska ju hämta Kalle där vid fyra så där sprack ju den planen. hehe 
Var hem en sväng till Hummlis igår där jag fick vara hundvakt en stund. Å valparna har blivit så stora nu i gämförs med hur dom såg ut när dom föddes. Å hur söta som helst, skulle vilja ta hem en meenee det gick inte riktigt mamma min med på :P 

"Låt det ske ett under, ta mig här ifrån"

Ligger i soffan och rensar tankarna lite gran, tittar på Vakna med the Voice och väntar på att klockan ska bli tio satt jag kan pallra mig iväg till skolan och göra bort min lektion och sen åka heem!
Tjata på Pappa lite satt han hjälper mig att ta ner skotern, Blev inte mycke sova inatt så man kanske får ta och försöka sova nån timme med :)

2012-01-11

Första dagen i skolan idag och har bara haft en lektion, om jag nu ska kalla det för lektion. Har en lektion i morgon och är ledig på fredag :) Tycker verkligen om mitt schema för den här veckan, hoppas att det kvarstår. Elin är tillbaka i skolan idag, så då blev det en lunch med massor av surr. Skönt att få prata av sig massa om allt som faktiskt är bra. Allting är så himla bra nu, går som på moln fasten man nyss har varit sjuk och grejer. Allt gammalt med skolan har jag fixat bort och jag har kunnat njuta av mitt jullov och nu startar jag upp på en ny termin som verkar se himla bra ut, kär och galen är jag och längtar bara tills allt flyter ihop satt jag och älsklingen kan utföra dom planer som vi har :) Jajjemän!

2012-01-06

Igår kom vi hem från några underbara dagar i fjällen. Haft himla bra väder, så på dagarna har vi varit ute och plumsat i snön, grillat korv och åkt skrana. Och på kvällarna har det blivit god mat i stugan massa mys och några kalla. Kalle älda på i brasan så första kvällen vi var där så hade vi runt 28 grader i stugan, om inte mer. Himla skönt :)
Idag så ligger vi mest bara i sängen och snorar på varandra. Ska äta popcorn sen ;) yess!

RSS 2.0