Tattoo

Jappjapp, Igår var jag och gaddade mig igen. Var inte lika nervös den här gången, men ont som fan gjorde det. Haha
Nu är jag hyffsat nöjd i alla fall. Så mycke mer går inte att göra. Men måste säga att Micke kunde verkligen trolla :P haha
Har varit sjuk hemma hela veckan, eller inte i måndags. För då var jag ledig. Öronen spränger och huvudet gör ont, kan typ bara äta soppa om ni ville veta. Å det blir man ju sååå himla mätt på.. nee. Så  efter denna veckas slut så har jag väl gått ner 5 kilo. Fast det blir inte så svårt att ta igen med tanke på vilket godismonster jag är ;)
Slänger upp en bild på nya pärlan också, som jag å Janne var och hämtade förra tisdagen:) Berit het hon.. haha
Har inte tagit nån egen bild, så stodde en av Emelie:)

Tandläkaren

I morgon så ska jag till tandläkaren.. Å det brukar gå ganska bra, jag är inte rädd för dom eller nått. Men det är som att jag inbillar mig att jag är rädd för dom.. hehe så jag tänkte tvinga morsan till att följa med mig!
Sen efter de så ska jag hem och greja lite och vid tre tiden dörnar jag ocg racer doris i väg till vännäs för att hämta tobbe:) Sen ska Janne hjälpa mig å koppla nå ljud till biln satt jag kan va chaffis åt Emelie å Nattis på kvälln:) härligt härligt.

Nervös

Sitter nu på skolan med en stor klump i halsen, väntar på att klockan ska ticka... Fyfan, hur kan jag vara så jävla nervös. Så fort jag kommer på nått som jag ska göra så måste det ske "pang, bom". Annars blire inte bra. Även om jag inte tänker på det så håller kroppen på att vibrera sönder. haha åå harregud! men det här blir nog bra! :p

shit pommes

I morgon händer det, å fy fan vad jag blev nervös. Kom på det igår kväll och det händer i morgon. Å harregud kom inte å kunna sova inatt...

Dead man Walking

På religionen idag så fick vi se denna film "dead man walking" och jag fastnade faktiskt för den. Sen så blev jag kär i Matthew Poncelets armar. Filmen är ju dock väldigt gammal så den kunde kännas lite seg i bland, men själva händelsen gör satt man blir typ medlidande... även fast han var en mördare.

MAT

Fyfan, Nu blev jag less igen.. Här kliver man upp klockan 06:45 för att sätta sig i en iskall bil och åka till Vännäs. När jag kommer dit så inser jag att jag har sovmorgon till klockan 10:10. "skönt" tänkte jag, slappa lite på soffan. Kommer till skolan vid 10 åsså har vi ingen lektion. Så 12.10 börjar nästa.. Jag klev upp 06:45 när jag hade sovmorgon till 12:10 ;o LEEESSS. Å nu är jag förbannat hungrig också, ska sitta på religionen i två hela timmar och titta på en film som jag säkert inte kommer att fatta ett skit av. Bra liv ewe..
Näe men det kommer säkert att gå över när jag har fått komma hem och sova en stund :p haha suck.
Helgen har i alla fall varit hur bra som helst, behövde inte jobba i lördags.. å det tackar jag ju för!!!
På söndag morgon for i alla fall 5 slitna brudar och köpte pizza och for ner på kajen å kollade utsikten.. haha
fintfint!

Bil, ja tack!

Jag skulle vilja få ett utbrott just nu.. Vill ha en bil jävel. Ja men det kan ju inte vara så svårt?? Joo om man inte vill betala 30 tusen för en fin 144 så kan man ju alltid hitta en 245 för 3000 som knappt kan rulla. Å hittar man en jävel så ska den ju självklart finnas i Boden eller nått annat ställe som gud glömde.
L E S S på livet just nue kan jag ju bara säga. blää

Igår var det fredag

Ja som sagt så var det fredag igår.. :P å jag kan inte säga så mycke annat än att det rockade. Vi styrde helt enkelt jag och mina bryyds ;) det känns idag...

RSS 2.0