Gott och Blandat

Av världens gulligaste kille så fick jag världens finaste blommor! Jag älskar dig mest av allt kalle!
Igår så vart det en ganska jobbig jobb dag, med migrän och feber. Känner att jag har lite skallebang kvar, men jag är ju ledig idag så det känns inte så himla farligt. Dock så är det ju ingen sol framme. Så jag undrar vad jag ska hitta på, åka en sväng till Elin kanske och titta på hennes hus som dom håller på att bygga på :) 



Här om dagarna, i söndags kanske det var. 
Så började jag rumstera om i Kalles rum, Han tyckte mest bara att det var jobbigt för att han inte kunde titta på tven. :P Men efter en smart lösning utav mig så blev det kanon. Rummet är om mublerat och det blev faktiskt himla mycke större och rackarns mycke mysigare :) hehe

Semester

Alltså det känns ju som att man är tjejen med mest tur just nu, fick en veckas semester denna sommar och den veckan börjar med strålande sol. Vill inte påstå att det har varit så mycket sol i sommar. Så jag lever och mår kan man säga, har spenderat hela veckan ute.

Sen har jag lite sorliga nyheter också.. pärlan Berit är nu såld till Åsele, så jag hoppas att hon får ett bra liv där. Sen så ska väl jag och Kalle ta första steget in i ett "vuxet förhållande" haha vi ska köpa en Caddy tillsammans.. inte min drömbil men den lär bli bra till vårat behov av bil. Då kan Kalle lasta skotern på flaket i stället för att dra med sig släpvagn och jag kan bila med den till och från jobbet :)
Idag är Kalle lilla hemma från jobbet med en himlarns förkylning, hoppas inte att jag också åker på den... 
Så hans dag blir nog att ligga i sängen och titta på film medans jag tänkte steka på altan ;) hehe

RSS 2.0