2012-03-28


Heej hallå! livet bara rullar på och vi mår! :) 
Vi förflyttar våra rövar från lill byn in till stor stan den 1 aprill. Blir fina fisken. Praktiken på Jysk är nog den bästa jag har haft, trivs som fisken i vattnet och hoppas också på en fortsättning där :) härliga tider. 
berättar mer om flytten sedan :) hare!

2011-03-13

Våran helg!

Fredag- Så firade jag och hjärtat fyra månader, Så då drog vi in till stan för att först kika på en lägenhet och sedan taco bufé på Droskan. Gott gott!
Lördag- Så var jag och jobbade på dagen medans Kalleman var ute och drällde på med skotern. Lördag kväll så blev det några öl hemma i sängen och sedan en dusch och göra sig klar för att åka in till stan, for till Robin en sväng. Var inte så himla rockit där så kvällen blev ganska kort, hem till Hörnsjö igen för lite film och mys.
Söndag- Så blev det en liten sovmorgon och sedan en skotertur, ut i skogen för lite sol med min bästaste. Himla mysig dag!
Måndag- Och så här såg våran Måndag kväll ut :)

Fyra månader

Fyra månader med min finaste och underbaraste idag! Älskar dig.


2012-03-07

Less, ligger fortfarande kvar i sängen. Har ingen ork, varken i kroppen eller i hjärnan. 
Lär ju spendera resten av min dag här också..
Igår åkte jag in till stan för att spendera en dag med Carro. Vi vandrade runt på stan ett tag innan vi tog in på nattöppet för att äta en tacotallrik, massa surr. Satt där fram till halv fem då Kalle komme och hämtade upp mig.
Hade ingen ström på telen igår så kunde dock inte ta några bilder. Men jag fick med mig två linnen hem, lite smink och smink tillbehör. :)

2012-03-05

Första dagen på lovet, och det är kanon väder ute. Är dock ensam.. Men funderar på att gräva fram lite av terassen här utanför satt jag kan sitta och sola lite :) blir nog bra det.
(jag har gjort en ny header, om den inte syns. Tryck F5)

2012-03-04

Igår så blev det skoter åkning och grillning hela dagen. Det var ett riktigt kanon väder. Idag så blir det att ligga inne och mest bara känns lugnet. Fara hem till morsfars en sväng, eller till björnlandsbäck :)

RSS 2.0