2011-06-23

Åh men hallå! det har hänt så sjukt mycke dom senaste dagarna så jag har inte riktigt haft tid å skriva här. En av dom stora grejerna är att jag har fått KÖRKORT!! fy fan va jag är bra! haha :P Sen har jag umgåts massa med mina underbara vännär, skulle inte överleva en dag utan er.:) Å just de, blev typ full bokad samma dag som jag tog körkortet så jag är chaffis i helgen kan man säga... haha midsommar å allt. Men men, de bli kul ;D nu ska jag dra mig, men hare gött!!

2011-06-16

Grattis till studenten Emelie!! :D å alla mina fina vänner och dom som jag känner!! :D hahah
Ikväll blir det att fara in till stan för att fira alla studenter och för att jag har fått sommarlov!! :D

2011-06-14

Japp, då sitter man på skolan och ska göra bort sitt sista prov för terminen. Ja, det är ju sista dagen i skolan idag så det var ju inte så mycke att skryta om. haha Efter det här så blir det att sitta kvar en stund och göra klar engelska uppgiften satt jag får den inlämnad också. Min dag känns himla jobbig just nu, men i slutet kommer det nog att kännas förjävla bra. Blir att fara in till stan sen en sväng också. Titta om jag hittat nått att ha på mig i morgon eller på Lördag :)

2011-06-13

Hurra hurra hurra, fy fan vad jag är bra! :D

2011-06-13

Jepp, klev upp runt åtta i morse. Gjorde mig klar i lungt och ro, gick till skolan, fick vg+ i bild och fick massa fika för vi var bara fyra styken på lektion. Sen fick vi sluta. Så nu sitter jag hemma igen och är sjukt nervööööös! 13:45 då gäller det!

2011-06-12

Min go Kärstin! :)

Hej hopp! Har haft en kanon helg! Har badat typ 47 gånger..
Fredan så belv det grillat hemma, sen blev det grill å bad med brudarna, hittade en drabbad chafför sen så drog vi till stan på båten. Himla trevligt. Lörda, bad grill, bad, sol, bad, öömm bad :P hahah
har haft en pf helg helt enkelt ;) haha nattiii

2011-06-10

Det har varit en himla skön kväll, fick komma hem och träffa mina älskade gosisar, eller vad jag nu ska kalla dom för :p Tog lite kort och va med familjen.
Sen så ringde jag till Carro för att höra om hon var hemma, så då blev de bestämt att vi skulle fara och bada. Så jag hoppa på cykeln och cyklade till Torrböle. Det var faktiskt varmt i vattnet, tro det eller ej. Elin var i alla fall först på att doppa sig.
Sen så cyklade vi till min bästa för att ta en fika, eller jag tog en fika.. Va hungrig som fan. Sen så skjusade han hem mig och cykeln till Hummelholm satt jag fick hämta mina grejer. De blev en liten bil tur i skogen också, vi skulle kolla efter älgar och sånna grejer, men vi såg bara en hjort :p Å nu är vi tillbaka i Vännäs igen. Är sjukt nervös för morgon dagen. Nu blire sängen och en film :) hare!

min nya hårfärg.

Så vart de, tusen tack mammsen för klippningen och färgningen!

2011-06-09

Just nu så sitter jag och försöker få i mig lite mat, är vråål hungrig. Men värmen gör ju satt man fan inte kan äta. Försovde mig i morse också, skulle upp klockan sex men vaknade halv åtta då jag egentligen skulle ha varit där. Men de löste sig, gjorde mig klar på 8 min (stolt ;) ) Sen så sprang jag ut på vägen där dom fick hämta upp mig.
Men eftersom att jag försovde mig så hann jag inte med min go frukost :( så jag har nog blivit över, över hungrig så nu känner jag mig typ mätt. Haha Ja, det gick bra i stan i dag i alla fall, roligt vare. Kan säga att nu är jag sjukt nervös för nu är det sjukt nära..
Igår var jag hem till MorsFars en sväng, eller hela eftermiddagen å kvällen. Himla skönt att få vara hemma. För att rensa hjärnan lite extra så for jag och Lillebror på en cykel tur, tog lite kort och sånna grejer. När man inte bor hemma så inser man hur mycke man egentligen saknar sina syskon som kunde vara det mest irriterande då man bodde hemma :p Har världens bästa syskon i alla fall! Sen på kvällen så följde jag med mamma en sväng till Hörnsjö. = (massa surr, om allt) Sen så färgade hon håret på mig också :) Såe jag är typ blond nu.. hehe Näe men det blev bättre än vad jag trodde, eftersom att vi gjorde det hemma. Men jag blev inte gul hårig i alla fall. Sen när man har fått tvätta ur det ett par tre fyra gånger så lär det bli mer neutralt eller vad man ska säga :)
Å vad jag surra, nu blire plugg. Hejs!

2011-06-08

Det är ju helt sjukt vad varmt det är ute, 27,3 grader. Huvva! Blir att ta sig ett dopp då man kommer hem, de känns ju som man sitter inlåst i en jäkla bastu. Gjorde om bloggen en sväng, men jag vet inte hur jag lyckades med min bakgrundsfärg. Ja tro att det egentligen skulle bli en annan.. hahah men nu orkar jag inteee. hejdo

2011-06-08

I morse så var jag tvungen att kliva upp klockan 6. Å det var inte för att gå till skolan.. Sen så har jag sovit dåligt som fan inatt med, tror att jag han sova drygt 2 timmar innan klockan ringde. Så idag känner jag mig lite sliten.
Har hunnit vara in till stan en sväng i alla fall, trevligt. Klockan 3 så blir det att fara in igen.. haha bra planering. Näe men i stället för att sitta i Vännäs på min lediga dag så tänkte jag fara och hälsa på Morsan på hennes jobb sen åka hem med henne. Tänkte ta med mig kamran så det blir nog en hel del kort tagning. Det är så himla fint hemma hos oss nu när sommaren är på väg. Alla blommor å sånna där roliga träd håller ju på att blomma ut, sen är älven så himla mysig. Det är fint kan jag ju bara tala om för er!
Snart är skolan slut också, känns himla bra. Då blir det att rensa ut för flytten. Känns himla roligt men endå tråkigt på samma gång att vi ska flytta. Kommer att sakna Hummelholm som fan!!! Men det är ju en fin by vi ska flytta till också, pappas hem by. Så det blir ju roligt för han :) Sen så får man nya rum och grejer, = ewe ska tapetsera o måla o inreda. De blir grejjer de! ;) Nu ska jag ta mig en tallrik med kräm och gå igenom teoriboken lite gran. Hare gött. puss

<3



2008-06-04, du är bäst! :)

RSS 2.0