Timmernabben

yesyes, som rubriken lyder så är vi nu i Timmernabben. Vi kom hit idag vid fem tiden kanske, så vi har som precis hunnit göra middag och ätit upp den å sen plockat fram allting som varit nerpackat under färden. Klev upp klockan 9 i morse för att gå och duscha innan vi skulle fara, var så trött satt ögonen stod i kors på mig. Så jag sovde som en stock under resan hit. skönt skönt! Nu ska vi förflytta oss från husbussen och in till huset där en del av släckten håller hus. I morgon väntas stor släckträff, så då blire nå go fika öl och mat..mer öl. Så det blir nog himla trevligt. Önskar ibland (just nu) att jag kanske kunde ha varit hemma satt jag hade kunnat följa med på motorveckan i Lycksele, men som sagt så var det ju nio år sen jag var här sist så det känns dumt att miss detta. Sen så blir det ju IKEA på hem vägen. Där det ska inhandlas massa nya grejer till mitt rum;) så det blir toppen!!!
Bilder bjuder jag på mest troligen på Tisdag då jag kommer hem, vill lägga ut alltihop samtidigt:)

2011-07-28

Jag kan ju bara säga som så att det inte alls var varmt i vattnet, jag å lillebror har i alla fall doppat oss, tog några simmtag till och från bryggan så nu har jag gjort kvällens tränings pass kan man säga ;) :p

10 orsaker att hata dig

Kom precis ut ifrån duschen.. näe men för ett tag sen, så nu känner man sig som en ny människa..igen. Innan jag hoppade in i duschen så passade jag på å titta på en film som jag sett tyyp hundra gånger förut, men den är fortfarande lika bra. Alla kanske inte tycker som jag. Men jag tycker helt klart att ni som läser min blogg kanske borde se den.:p Underbar film!:) Nu ska jag invänta mamma å pappa för lite grillning å nå öl, sen blir det att dra med sig alla till konstren som typ kommer att vara 50 meter ifrån där vi står med husbussen, så det blir ju som grypavstånd hem:p hahah Skåål å hare gött!

2011-07-23

Japp, då har jag gjort bort min sista jobb dag för den här månaden. Känns bra. Håller på att packa för fullt nu i alla fall, fast det är kanske inte så jäkla bra att packa då man står i garderoben och håller på att svettas ihjäl, det känns som att det kan bli för lite kläder och för mycke "sommar kläder" eller vad man ska säga, för just nu så känner man sig ju inte för att ha ,på sig nånting.. :p satt jag ska nog ta en liten paus nu känner jag.
Ikväll då blir det att fara till Nordmaling för att ta sig några kalla å bara rocka gärnet eller nått. :p Får se om det blir att åka till Småland redan senare ikväll eller om det blir tidigt i morgon bitti:) Känns skönt att fara men kommer att sakna alla tyyp, mest min lilla Janne:)<3, som för tillfället sover som en slagen hjälte på min soffa just nu. :p hahah
Näe men om man ska ta å göra nå vettigt nu då. Hare fint!:)

2011-07-21

Hemma från staden! Å det känns faktiskt riktigt skönt, man hinner bli riktigt less av att vara på stan en hel dag. Jag och mamma har shoppat lite gran i alla fall, Köpte två par nya bh´ar sen ett par skor.. telefonen måste jag fundera vidare på. Sen så köpte vi massa nya roliga grejer till husbussen, typ mattor å sånt roligt små plock. Hann äta ett miniskrov på Frasses också;) hehe
Nu sitter jag på mitt rum i min goooa fina soffa, funderar på att dra igång en film..Eller en ny film, om Janne nu kan vika sig :p haha Sen så tror jag att det kanske blir en sväng till Statte för att köpa sig nå götta, jobb i morgon! ojojoj.. hanä!:)

2011-07-21

Nu ska jag börja göra mig klar för att fara in till stan, å där ska det brännas massa pengar :D näe men lagomt i alla fall, vi ska köpa massa grejer till husbussen. Sen så ska jag titta på en telefon, ska på H&M en sväng också å JYSK! :) Så det blir nog bra! Då vi är klar med det å Mamma min ska lämna staden så byter jag bara bil, å då blir det att kolla på tapeter med Janne osv :) Jobb i morgon, å på Lördag sen är jag ledig:) 
(Människor som du kan få en till att bli mäkta förvirrad, ljuga är det som ni är bäst på, Men kan vända fina sidan till då det passar dig bäst! Sånt faller jag inte för!)

2011-07-20

Jaaag funderar på... om jag skulle ha köpt en ny telefon? Men jag vet inte riktigt :p
sen vet jag inte riktigt vilken utav alla telefoner som jag ska köpa heller, såå jag orkar bara lägga upp en bild :)

2011-07-20

Hej hopp, det var ju som ett tag sen. Har hunnit med massa roliga saker under tiden som jag inte har skrivit någonting här.. jag har jobbat, jobbat å åter jobbat. :p näe men jag hann ju me en sväng till åsele å nå fiske & grill kvällar har jag också hunnit med, har fått himla fint på mitt rum också, i love it. Kanske kan slänga ut en bild på det sen :)
Idag så fick jag sluta lite tidigare, sköön! man blir så ledsen då det alltid ska lyckas vara så himla bra väder då jag ska jobba.. så jag har inte hunnit med nån solning på tyyyp två/tre veckor :( jag blir ledsen i ögat, å nu till helgen då jag jobbar kort dag så står det på Yr.No att det ska regna. inte kul! men men efter helgen så får jag mina hela 11 dagars semester å då sticker vi!! ska bli skönt! nu ska jag ta å göra nån nytta. Hare gött!

2011-07-06

Bjuder på en bild på mig och Keke ifrån Wheels, min egna kamra låg dock då hemma så jag ska höra om jag kan sno några bilder av Carro sen!:)
Japp, då har man börjat på att känna sig som en människa igen då... Huvva, har gått ner 5 kilo över en helg. Wheels helgen dessutom så nu väger jag hela 59 kilo. Men det ska det bli ändring på haha ;) jag vill väga mina 65 goa kilon :p Idag ska jag ringa några samtal, bland annat min chef eller vad man ska kalla henne för :o satt jag får planera lite av mina jobb dagar. Sen så blire att göra sig klar för att fara in till stan, vi ska fara och titta på golv och tapeter:) kulkul!

2011-07-01

Ja men tjenare Kärstin!! Det var ju ett tag sen man skrev här... men jag har inte haft tid.. Eller lust.. :p Har haft massa kul ute ist å då blir man inte så sugen på att sätta sig vid datorn och skriva.. nejnej! Det har hänt massa grejer i mitt liv i alla fall, vissa saker bra och vissa mindre bra. Men jag kan inte säga mer än att jag är på topp och håller på att hitta igen mig själv mitt i röran, så mycke saker man har fått kämpa för och gått igenom dom här sista åren börjar plötsligt på att löna sig och det känns så himla bra. Med min bästa Janne och alla vänner vid min sida så kommer den här sommaren att rocka!!! :D
Har grejat lite med mitt rum i dag också, å så här blev en av grejerna!:)
Nu ska jag ta och göra mig klar för jobb, klockan 2 i natt då jag har slutat jobba så ska vi dörna in till överboda till Kridde å ta oss nå öl å känna att vi lev, sen lördag blire en tidig morgon. Wheels å vi kommer att rocka gärnet!!! :D hare gött!!

RSS 2.0