Min =)


Hade en filur som var väldigt trött i morse, jag också för den delen. Så det blir att försöka sova om sig lite idag.. hur det nu ska gå.
Igår så drog Kalle med mig till "hockeybanan" (eller vad man nu säg) i Gräsmyr, så vi åkte runt där lite. Själv så har man ju bästa balansen.. hehe eller hur var det nue. Kom hem och drack en halv misslyckad mugg med varm choklad? och en go macka sen blev det en dusch och mys framför tven =) Ja tyck om dig himla mycke!!! =)

2011-12-27

Har haft en helt underbar julhelg med mycke god mat och fina människor, sen så hade jag ju varit lite snäll för några julklappar fick jag allt. Bl.a en kamera av min älskling:)
Var till tandläkaren en sväng idag också.. Börjar oroa mig lite gran för försäkringen sen då jag har fyllt 19, för jag snusar ju och då lär det ju bli ganska mycke dyrare känns det som... Mene, antingen så hade min tandläkare synfel eller så har jag en magisk underläpp :p haha

2011-12-20

Jajjemän, sitter på skolan och inväntar jullov. Har väl typ kanske en fika lektion kvar. Ganska nöjd man blev då man komme lite sent till skolan och inte hade hunnit trycka i sig någon frukost åsså bjuder läraren på go fika, godkänd i kursen blev jag också. Mkt mkt nööjd ;p haha
Ska till frissan idag också, känns lite konstigt att byta hårfärg men skönt att bli av med utväxten och mitt pissbruna hår. haha

2011-12-15

less,less och less.
Varför känns det som att hela världen vände sig upp och ner idag för?
Min dator har laggat sönder, så när jag ska skicka in färdig gjorda arbeten till Benny så är dockumenten typ halft raderade. Blää. Så nu måste jag pallra mig iväg till data snubbarna och kolla om dom kan fixa det..
Vill färga håret också, eller jag skulle vilja ha tillbaka min hårfärg som jag hade i sommras, Min egen hårfärg med lite blonda slingor i. ååh varför ska man hålla på och färga håret hela tiden för. Kommer ju och sluta med att det trillar av. ;o Roligt. Nu vill jag hem! Kallesjuk är jag också, tur att det blir Hörnsjö ikv!

2011-12-14


Sovde hemma inatt, så då hann jag titta lite på småttingarna och kramas lite med min go Kellie.
Nu blire och samla lite kraft för att sen bege sig till skolan. Känns som att det kommer att bli en lång dag.

2011-12-13

Kom och tänka på den här godingen, det var länge sedan! :p hahah
Och påtal om det så börjar jag på att längta till nyår, jul lov ååh så jäkla skönt. Om ungefär en vecka så får jag jullov och det känner jag mig inte minsta ledsen för.
Igår blev det en kväll i Hörnsjö, sovde hur gott som helst med min underbarste. Ikväll så blir det att åka hem till hummelholm för att träffa små valparna lite:) morsfars också så klart och sen min säääng! längtar:)

2011-12-12

Har haft en helt ok helg! Fredagen och lördag morgon spenderades med bästaste kalle! Fick snömjöla han lite innan PO kom och hämtade han för att fara till lycksele, muppen fick ju träffa jill. Ååh! 
hahaha så fult :P på lördagskvällen så var jag hemma hundvakt med lillebror tills mamma och pappa komme hem, och för att jag inte skulle sakna ihjäl mig efter Kalle som då var i lycksele så begav jag mig till Björnlandsbäck till Tom,Elin,Carro,Henrik,Parken,Christian och Magnus för att dricka några kalle och sedan fara till Agnäsbacken och åka skrana. Det gick ju hur fint som helst, slog bara ihjäl mig lite gran men det gick ju bra. Sovde på soffan, (Ni vet ju hur man mår efter en sådan natt) Upp på morgonen for hem och tok packade mina grejer och sen kalles grejer, begav mig till vännäs för att hämta upp kalle på hemberget, sen vidare till lägenheten för att dö på soffan! Älskar våra söndagar.. haha vi bara äter och sover :P

2011-12-09

Den här muppen är så himla rädd för kameran, så jag har inte hunnit få någon egen bild på han än. Men det kommer :p
Idag så har det varit en jobbig dag.. Så just nu känns det som att den bara kan bli bättre.
Ikväll så blir det bio med älsklingen, vet inte riktigt vad vi ska se men det blir nog bra vilket som.

2011-12-08

Sitter på skolan och pillar lite navelludd. Längtar efter min stjärna, som jag får träffa i morgon:)
Har ju inte hunnit nämna att Kira våran lilla vita goding har fått valpar, fyra stycken små prinsar. Som jag ska vara hundvakt åt på Lördag!:) Får väl ta något kort då som jag kan lägga ut.
"hoppas,hoppas,hoppas":)

RSS 2.0